Lidt om mig

Astrologisk profil

Jeg har Solen i krebsen i konjunktion med Jupiter, Månen i skytten og ascendanten i skorpionen i konjunktion med Neptun. 


Arbejdserfaring

Jeg er uddannet cand.mag. i fransk og spansk og har arbejdet i 19 år som gymnasielærer. Jeg har altid interesseret mig for mennesker, uddannelse, udvikling og undervisning. Jeg er meget dedikeret og elsker at grave i tingene for at få alle detaljer frem og nå ind til sagens kerne. Med årene er min interesse for psykologi og det spirituelle vokset, og jeg har fået lyst til også at lave en anden type arbejdsopgaver, der bedre harmonerer med min interesse for at gå dybere ind i menneskers udvikling. 

Astrologisk uddannelse

Jeg har interesseret mig for astrologi ad flere omgange i mit liv. Det første kursus, jeg tog, var i starten af 1990'erne hos astrolog Kirsten Engstrøm. Hun lærte mig at opstille og tegne horoskoper i hånden ved hjælp af en efemeride. Jeg blev hurtigt fanget af, at jeg kunne se, at Pluto var på spil, når folk var i krise. Da jeg et par år senere fik min første computer, købte jeg astrologiprogrammet World Of Wisdom og lagde horoskoper for venner. 

I 1995 læste jeg klassisk astrologi i Spanien. Det handlede meget om at afkode, hvad skæbnen havde bestemt om ens liv. Det var som oftest grumme forudsigelser og afspejlede et fatalistisk livssyn, der bestemt ikke stemte overens med mit.

På Irene Christensen Instituttet stiftede jeg bekendtskab med den psykologiske astrologi og kendte menneskers horoskoper. Det var interessant, men der var noget, der manglede. Jeg savnede det spirituelle, og at det blev mere dybt og personligt.

Det var først, da jeg startede på Astrologisk Akademi, at jeg følte mig rigtig hjemme. Her var der fokus på det spirituelle samtidig med, at tydningen er jordnær og praktisk anvendelig i dagligdagen. Det handler om almindelige menneskers hverdagsliv, der bliver løftet tre trin op, så man får øje på nye mønstre og sammenhænge i ens liv. Dette overblik skaber mening og motivation og en følelse af at blive set på en helt anderledes og dybere måde end den klassiske eller rent psykologiske astrologi kan efter min mening.

Hvad kan en horoskoptydning bruges til?

Horoskopet kan ses som en vejviser eller arbejdseddel til os. Det viser kursen og meningen med dette liv. Det er et fantastisk værktøj til at få overblik og lære sig selv bedre at kende og spore sig ind på ens sjælsvej. Vi mærker måske, at der er en dybere meningen med vores liv, men har svært ved at sætte fingeren på, hvad det lige præcis er, hvordan vi kommer videre eller får brudt begrænsende mønstre. Vi har ofte potentiale til meget mere og ubrugte evner, som vi har mulighed for at udfolde, hvis vi får øje på dem, og hvis vi tør kaste os ud i nye udfordringer. Når man bruger sig selv og sine ressourcer på en måde, der er i harmoni med den, man dybest set er, vil man føle en større inspiration og glæde i sin hverdag, og der kan en horoskoptydning bruges som en vigtig trædesten på din vej.


Tilmelding til nyhedsbrev