Dine navne rummer også energier. Hør hvilken historie dine navne fortæller om dig. Både dine navne og din fødselsdag er bærere af planetenergier. Måske blev du født på Solens dag den 1., 10. eller 19. i måneden eller på Merkurs dag den 5., 14. og 23. Hvad det betyder, kan du læse et par stikord om lidt længere nede på siden. Sammenholdes dagen, månedenen, året og dit navn, får man dit helt unikke set up, fordi disse elementer spiller sammen og påvirker hinanden. Få opstillet et kaldæisk numeroskop, og hør hvor dine styrker og udviklingsmuligheder ligger.

Det kaldæiske numeroskop, som du ser herunder, er bygget op af tre dele. Det højere selv og det højeste selv, som udtrykkes gennem din fødselsdag, og så det menneskelige selv, som er beregnet ud fra dine navne. Dit menneskelige selv betragtes som din spillebrik her i livet, som du kan justere på ved at ændre på energierne i dine navne.

Det praktiske omkring sessionen

Sessionen kan finde sted online med Zoom, hvor du efterfølgende modtager optagelsen af sessionen på email med et link til min dropbox. Samtalen kan også finde sted ved personligt fremmøde i Virum, hvor jeg anbefaler, at du optager samtalen på din telefon. 

Selve sessionen omkring et navneskift varer 1 1/2 - 2 timer. Prisen er 3200 kr. og inkluderer forberedelse og samtale. Du er velkommen til efterfølgende at have en periode, hvor du mærker efter, hvad der føles rigtigt for dig og  kan spørge mig til råds, hvis der er flere navnemuligheder i spil. Beløbet betales på forhånd og senest to dage før sessionen. Afbud er muligt op til 24 timer før.

Skal du starte en virksomhed, kan du også bestille en session for at finde det rigtige navn og starttidspunkt for den.

Glæder mig til at se dig!

Her kan du læse et par stikord om den dag på måneden, du blev født:

Solen - den 1., 10., 19. og 28.

Du er nummer et og en vinder. Du går efter at gøre tingene perfekt. Du vil gerne have 12 i alt, men et 10-tal er også ok, hvis det ikke kan være anderledes. Du er meget social og søger andres anerkendelse og bifald. Du er en dygtig leder og organisator og har næse for at hyre de bedste folk, så tingene bliver gjort ordenligt, og du kan holde lidt fri. Du bryder dig ikke om dovenskab og sløseri, som egentlig er dine egne skyggesider.

Månen - den 2., 11., 20 og 29.

Du er et meget blidt og følsomt menneske. Du bryder dig ikke om skænderier og konflikter og gør dit til at skabe harmoni og balance i dine omgivelser. Du har sans for kvalitet og kan lide at omgive dig med smukke ting. Det kan være, at du går op i mærkevarer og luksusting, gør meget ud af dit look, går til fitness og ser dejlig ud. Du er fantasifuld og kan have en kunstnerisk åre. Du er til nydelse, underholdning, fest, farver og romantik.

Jupiter - den 3., 12, 21 og 30.

Du er perfektionistisk og kan lide at gøre tingene selv, for så ved du, at de er i orden. Kun 12 er godt nok. Selv hvis du er leder, arbejder du som en en-mandshær. Etik og moral er meget vigtigt for dig, og derfor kan man sagtens betro dig nøglen til pengeskabet. Du er den fødte optimist. Lykkes tingene ikke første gang, så prøver du bare igen. Alle gode gange tre som man siger. Tallet står for vækst og ekspansion, og du trives med eventyr og udvikling.

Uranus - den 4., 13., 22 og 31.

Du er fantastisk til at få gode idéer og tænke ud af boksen. Det er ikke altid, at andre kan følge din geniale tankegang, og det kan godt føre til konflikter. Navnlig hvis du ikke selv er chefen. Du trives bedst med at have dit eget område, for du er meget selvstændig og selvkørende og har brug for meget frihed og råderum. Du besidder stor styrke og mod. Du er også et meget hjælpsomt menneske og god til at finde på praktiske løsninger.

Merkur - den 5., 14. og 23.

Kommunikation og formidling er lige dig. Du kan tale med alle, høj som lav, det gør ingen forskel. Du kan lide at være i bevægelse mentalt som fysisk. Du har brug for adspredelse og at være i hyppig udveksling med andre. Det er naturligt for dig at være i centrum, og er du vært, er du god til at sørge for gæsternes velbefindende. Det er vigtigt for dig at gøre tingene på en smart måde, og du er god til at overtale folk, så du får det, som du vil have det.

Venus - den 6., 15. og 24.

Du er en sød og hjælpsom person, og dine kære er heldige i at have dig i nærheden. Familien betyder meget for dig, måske især din mor. Du vil strække dig (for?) langt for, at de skal have det godt. Du er lidt af et hygge-menneske og har en dejlig udstråling. Du er meget charmerende og generøs og god til at omgås og læse andre. Du har talent for at mægle i konflikter, men når ofte at afvæbne folk med dit venlige smil, inden det når dertil. 

Neptun - den 7., 16. og 25.

Du er fantasifuld, filosoferende og drømmende. Du er meget nysgerrig på, hvad der ligger bagved alting. Du er en følsom og blid natur og måske ikke helt af denne verden. Du bryder dig ikke om at kaste dig spontant ud i vilde ting, men har brug for tid til at føle efter. Du har en skøn udstråling, der tiltrækker andre, og en fantastisk intuition. Du er dygtig til at mærke ind i folk og har en god indlevelsesevne, som du kan bruge til at hjælpe andre. 

Saturn - den 8., 17., og 26.

Du er meget beslutsom og vil helst kunne det hele selv. Det kan du som regel også, for du sætter dig ind i tingene og arbejder målrettet, når du har sat dig noget for. Du har en filosofisk tankegang, en god humor og stor viden, som du gerne deler ud af for at hjælpe andre. Du er ambitiøs og meget selvkritisk. Din vilje og indsats gør, at du kan nå langt. Du kan virke hård og kontant, men det er en selvbeskyttende skal. Du har et godt overlevelsessystem.

Mars - den 9., 18. og 27.

Du er viljestærk, målbevidst og ligefrem. Du er villig til at arbejde hårdt for at få succes og god til at tage initiativer. Du kan godt lide at bestemme, har lederevner og et godt organisatorisk talent. Du kan godt virke lidt hård og kan have svært ved at give dig i diskussioner. Du har en veludviklet retfærdighedssans, og det er vigtigt for dig, at folk er til at stole på, og at en aftale er en aftale. Du er meget beskyttende over for dem, du holder af.

Se andre ydelser