Synastri handler om relationer mellem mennesker, typisk parforhold og slægtsforhold. Her sammenholdes to horoskoper med hinanden for at se, hvordan de spiller sammen, og hvilke udviklingsmuligheder der er. Synastri bruges typisk til at undersøge kærlighedsforhold mellem to voksne eller forhold i familien mellem børn, søskende, forældre og bedsteforældre.

Den vi er og det vi har med i bagagen bevirker, at vi tiltrækker en bestemt partner, som vi kan udvikle os igennem og sammen med. Jo mere bevidste vi er om os selv, jo bedre bliver vi til at spotte, når vi projicerer vores egne skyggesider på partneren. Vi har alle mønstre med fra barndommen og fortiden, som ofte aktiveres per automatik uden, at vi selv er klar over det. Dertil kommer uudtalte forventninger og behov, som vi på et ubevidst plan antager, at vores partner vil tilfredsstille.

I et horoskop kan man aflæse følelsesmæssige mønstre og behov samt hvilke kvaliteter, vi søger i en partner. Horoskopet er et værktøj og en genvej til hurtigere at lære om os selv, så vi kan få mere kærlighed til os selv og i vores relationer.

En synastrisamtale kan også bruges til at få indsigt i det forhold, vi har til vores børn og forældre. Følelsesmæssige mønstre nedarves gennem generationer, så man ser de samme mønstre man selv eller ens partner har i sit barns horoskop. Horoskopet viser også, hvordan barnet oplever sine forældre. Ved at blive bevidst om sine familiemønstre og få en større indsigt i ens forældre eller barn, har man bedre mulighed for at handle anderledes og mere accepterende og kærligt.

En synastrisamtale forudsætter, at I har haft en samtale omkring jeres eget horoskop først, så I har indsigt i jeres egne behov og mønstre. Har I tunge ting, I slås med, vil jeg anbefale, at I konsulterer en parterapeut.

Hvis barnet er under 18 år, behøver det ikke at deltage i samtalen.

Det praktiske omkring sessionen

Sessionen kan finde sted online med Zoom, hvor I efterfølgende modtager optagelsen af sessionen på email med et link til min dropbox. Samtalen kan også finde sted ved personligt fremmøde i Virum, hvor jeg anbefaler, at I optager samtalen på din telefon. Jeg kan i visse tilfælde komme til jer i Københavnsområdet.

Sessionen varer 1 1/2 til 2 timer. Prisen er 2195 kr. og inkluderer forberedelse og samtale. Beløbet betales på forhånd og senest to dage før sessionen. Afbud er muligt op til 24 timer før.

 

Se andre ydelser